Skip to content

Brasa Team Holland

“Braziliaans Jiu Jitsu wordt binnen UnBroken vertegenwoordigd door Brasa Team Holland!”

Brasa Team Holland verzorgt trainingen in Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) en Grappling. Brasa Team Holland maakt onderdeel uit van het internationale team van Brasa, met als hoofdvestiging in Rio de Janeiro (Brazilie). Brasa Team Holland staat onder begeleiding van FELIPE COSTA, drievoudig wereldkampioen.

Bij UnBroken kun je Braziliaans Jiu Jitsu en grappling beoefenen als zelfverdediging-sport in uitsluitend recreatieve vorm, maar ook als competitiesport door deel te nemen aan wedstrijden op (inter-)nationale toernooien. De lessen zijn er over het algemeen op gericht om de conditie, uithoudingsvermogen en technieken te trainen, met als doel de gezondheid te verbeteren en de persoon in staat te stellen zich daadwerkelijk op straat te verdedigen.

Team Brasa onderscheid zich door de laagdrempeligheid, onderlinge respect en team spirit! Loop je al een tijdje rond met de wens om BJJ of grappling te beoefenen, maar heb je het idee dat je fysiek tekort komt (Gewicht, motoriek, lenigheid, spierkracht)? Dan ben je bij UnBroken/Brasa op het juiste adres. Naast het verbeteren van onze BJJ en grappling vaardigheden vinden wij het ontzettend belangrijk elkaar te helpen in de persoonlijke groei…zowel op technisch vlak als in het zelfvertrouwen!

Kortom, Brasa Team Holland biedt een compleet BJJ en grappling programma aan voor iedereen die zichzelf wil kunnen verdedigen, fitter wil worden en/of competities wil draaien in binnen- en buitenland.

Plan je proefles

Neem contact met ons op en plan gratis 2 proeflessen zodat je een goed beeld krijgt van onze gym, sfeer trainers en community. Tot snel!