Together we are UnBreakable

Fi(gh)t Girl

In september 2020 starten we met een pilot genaamd Fi(gh)t Girl. Deze WOMEN ONLY zelfverdedigingslessen zijn er om de hedendaagse vrouw (nog) weerbaarder te maken en zelfbewust te zijn over haar eigen kunnen en vaardigheden. 

De lessen zullen gebaseerd zijn op het Krav Maga Israeli Fight systeem, met daarbij elementen uit het Braziliaans Jiu Jitsu voor het grondwerk.

Niet word je alleen fysiek vaardiger/fitter gemaakt, we geven je ook tools mee om mentaal sterker in het leven te staan en een stukje bewustwording zodat je je omgeving leert te scannen in een manier die je voor jezelf prettig vindt. 

De lessen zullen laagdrempelig zijn en iedere vrouw kan op elk moment instromen. Er zal hedendaagse problematiek besproken worden en er zullen ervaringen worden gedeeld. Let wel niks moet, alles mag.

Wie geeft er les:

Krav Maga hoofdinstructeur en eigenaar van Unbroken CFA Michel Windijk zal de lessen verzorgen. Hij zal hierbij hulp krijgen van Angeline Grootswagers, een trainer bij Unbroken en ervaren in Krav Maga, Judo en Karate. 

Door jarenlange ervaring als lid van een bijzonder politie eenheid heeft Michel ruime kennis in geweldsdelicten zoals o.a. huiselijk en grove geweldsincidenten. De lessen zullen daarom ook veel op realistische scenario's gebaseerd zijn, echter wordt dit wel altijd langzaam opgebouwd. 

Mocht je interesse hebben om deze pilot te willen volgen, stuur ons dan een mail op: [email protected]

De trainingen zijn in de maand september op elke zaterdag van 09:30 uur tot 10:30 uur en woensdag vanaf 9 september van 19:00 uur tot 20:00 uur. De lessen zijn volledig gratis in de periode van de pilot.

Na de pilot wordt er een evaluatie gedaan en zal er bij succes de Fi(gh)t Girl lessen definitief op het rooster van Unbroken komen.

 

 

PLAN JE PROEFLES

Neem contact met ons op en plan gratis 2 proeflessen zodat je een goed beeld krijgt van onze gym, sfeer trainers en community. Tot snel!

PLAN GRATIS JE PROEFLES