Together we are UnBreakable

Kidsclub

Wat is Kids Krav Maga

UnBroken Krav Maga voor onze kids/jeugd is een realistisch, makkelijk te leren, effectief en vooral ook LEUK zelfverdedigingsprogramma. Het is een spannend en lonend programma dat naast weerbaarheid ook zorg draagt voor de verbetering van de fysieke en motorische vaardigheden. Wij moedigen onze leerlingen aan hun uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, behendigheid en coördinatie te verbeteren door middel van spelletjes, oefeningen en training. De technieken die we ze leren zijn dezelfde technieken als die gegeven worden aan volwassenen.
Tijdens de Kids Krav Maga lessen wordt er vooral gewerkt aan reële zelfverdedigingstechnieken en conditie.

“Kids Krav Maga is creatief, nadenkend en ontworpen zodat de leerlingen hun vooruitgang zien en trots kunnen zijn op hun groei zijn!”

Ons doel is de leerlingen te laten realiseren dat het succesvol zijn in leven, bestaat uit toewijding en discipline. Wij willen vertrouwen opbouwen en een positieve bijdrage levering aan de ontwikkeling van onze leerlingen. De nadruk in de lessen zal liggen op eerbied en respect, discipline, doelgerichtheid, sportiviteit, samenwerken en het gebruik van een gezond verstand. Deze vaardigheden zijn zorgvuldig in het Kids Krav Maga programma opgenomen.

Leeftijdsgroepen Kids Krav Maga en Fit functionele Fitness

In overleg met onze Kids trainer is besloten om een leeftijd te hanteren vanaf 7 jaar t/m 10 jaar en 11 t/m 15 jaar. We proberen de leeftijdsgroepen zoveel mogelijk bij elkaar te zetten. We zijn ons echter wel van bewust dat niet elk kind van gelijke leeftijd dezelfde lichaamsbouw en/of mindset heeft. We zullen in nagenoeg alle gevallen met de ouders overleggen welke lessen voor hun kind in grote lijnen van toepassing is.

PLAN JE PROEFLES

Neem contact met ons op en plan gratis 2 proeflessen zodat je een goed beeld krijgt van onze gym, sfeer trainers en community. Tot snel!

PLAN GRATIS EEN PROEFLES