Skip to content

Krav Maga kids/Jeugd (Reeshof)

Effectief en leuk

Krav Maga kids/Jeugd is een realistisch, makkelijk te leren, effectief en vooral ook LEUK zelfverdedigingsprogramma. Het is een spannend en lonend programma dat naast weerbaarheid ook zorg draagt voor de verbetering van de fysieke en motorische vaardigheden. Wij moedigen onze leerlingen aan hun uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, behendigheid en coördinatie te verbeteren.

De Kids Krav Maga lessen zijn van 7 tot en met 16 jaar. Vanaf 16 kunnen de jongeren (in overleg met de instructeur) deelnemen aan de Krav Maga lessen voor volwassenen. De lesopbouw is logisch en de technieken worden makkelijk aangereikt. Tijdens de Kids en Jeugd Maga lessen worden alle facetten van de reguliere Krav Maga trainingen behandeld, maar dan speciaal toegespitst op onze jeugdige studenten. De Kids en Jeugd leren zich te verdedigen tegen; vastpakken, schoppen, stoten en bedreigingen met een wapen. Dit alles staand, zittend, liggend 1 tegen 1 of meerdere belagers.

Op woensdag en vrijdag verwelkomen wij de kids t/m 11 jaar en op zaterdag mag de jeugd hun energie bij ons kwijt.

De lessen worden gegeven in het pand van DC Company waar wij van Unbroken een te gekke samenwerking mee hebben.

Voor meer info of een proefles kun je je aanmelden op onze website of via DC Company:

Plan je proefles

Neem contact met ons op en plan gratis 2 proeflessen zodat je een goed beeld krijgt van onze gym, sfeer trainers en community. Tot snel!