Together we are UnBreakable

Over ons

Gratis proeflessen

“Together we are strong, together we are Unbreakable”

Unroken Fit & Fight Academy staat voor hard trainen, gezelligheid met weinig ruimte voor grote ego's. Bij elke discipline mag je jezelf zijn en wordt je in waarde gelaten ongeacht je niveau. Zowel onze coaches als bestaande leden zullen je altijd aanmoedigen en tillen naar een hoger niveau. Onze community is wat ons zo speciaal maakt en je niet zomaar terug zal vinden in een andere gym. Together we are Unbreakable!

Locatie Unbroken:

Je vindt Unbroken aan de Boomstraat 139B te Tilburg. Mocht je met openbaar vervoer komen, op de hart van brabantlaan (parallel aan de boomstraat) zijn er twee bushaltes. Het centraal station bevindt zich op ongeveer 1 km loopafstand. Van 09:00 uur tot 15:00 uur is het betaald parkeren in de wijk, echter kun je op onze binnenplaats gratis parkeren. 

Onze faciliteiten

Unbroken beschikt over alle faciliteiten die de sporter zich maar kan wensen. Zo is er ruim 180 m2 matruimte beschikbaar voor de lessen in zelfverdediging en vechtsporten. Daarnaast beschikken we over een ruim aanbod aan stootkussens, bokszakken, zelfverdedigingsmateriaal en boksring. Tijdens de open gym kun je gebruik maken van al onze weightlift/powerlift en strongman materialen. Onze CrossFit rig is een wedstrijd rig en dus van goede en hoge kwaliteit.

Gecertificeerde instructeurs

Elke sport die je bij ons kunt beoefenen wordt gegeven door (internationaal) gecertificeerde instructeurs met veel ervaring in de desbetreffende sport. Zo wordt een aantal Krav Maga lessen bijvoorbeeld gegeven door de in Israel (Wingate) gecertificeerde instructeur. De CrossFit lessen worden door drie CrossFit level 1 trainers gegeven. Ook al onze andere instructeurs hebben een nationale of internationale certificering m.b.t. de sporten waarin zij les geven. Daarnaast krijgen onze instructeurs regelmatig bijscholing om up to date te blijven van de laatste ontwikkelen. Ook d.m.v. instructeurs trainingen houden we elkaar scherp.

Combineren van verschillende sport disciplines

Het beoefenen van een vechtsport zorgt voor meer kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid. Ditzelfde geldt voor de vormen van fitness die wij aanbieden. Bij Unbroken kun je alle sporten natuurlijk afzonderlijk beoefenen, maar alle sporten sluiten wel zo op elkaar aan dat het mogelijk is om meerdere sporten met elkaar te combineren. Veel van onze functionele training lessen hebben een relatie met de fitness oefeningen die gebruikt worden in de vechtsporten zoals kickboksen en MMA. Zo werken veel professionele MMA-vechters aan hun kracht, explosiviteit en lenigheid aan de hand van CrossFit oefeningen. Met kickboksen of boksen kun je het staande gevecht van het Krav Maga verbeteren en ditzelfde geldt voor het BJJ en het MMA. Op deze wijze zijn technieken dus niet strijdig met elkaar. Sterker nog, ze versterken elkaar. Alle mogelijkheden dus om een complete (vecht)sporter te worden!

Om te zorgen dat je in je sport kunt doorgroeien zullen er periodiek ook speciale trainingen gegevens worden voor bijvoorbeeld wedstrijdgroepen. In deze trainingen wordt je – voor zover dat je doel is – klaargestoomd voor de ring, wedstrijden of andere evenementen zoals bijvoorbeeld survival en obstacle runs.

Wij zijn de enige in Tilburg met dit concept en trots hierop!

-Be Unbreakable-

PLAN JE PROEFLES

Neem contact met ons op en plan gratis 2 proeflessen zodat je een goed beeld krijgt van onze gym, sfeer trainers en community. Tot snel!

PLAN GRATIS EEN PROEFLES