Skip to content

Grappling

Grappling bij UnBroken

Op dinsdag, donderdag en vrijdagavond worden de Braziliaans Jiu Jitsu lessen worden verzorgd. Op zaterdagochtend wordt door Brasa de grappling les verzorgd. Ook hier wordt door Brasa op hoog niveau lesgegeven zodat je verzekerd bent van kwaliteit in de instructie.

Grappling is een worstelsport waarbij het grondgevecht centraal staat. Bij het grappling werkt men alleen met werp-, klem, controle- en verwurgingstechnieken. Een Gi (pak) ontbreekt bij een grappling les, waardoor je net andere invalshoeken krijgt qua techniek dan bij een reguliere BJJ les. Stoot- en traptechnieken zijn niet toegestaan. De beoefenaars leren alle facetten van het grondgevecht, omdat in de praktijk gebleken is dat dit een niet te onderschatten onderdeel van het totale gevecht is. Dit is ook terug te zien in de vele mixed wedstrijdsystemen waar grappling beoefenaars aan deelnemen, want veel partijen worden uiteindelijk op de grond beslist.

Plan je proefles

Neem contact met ons op en plan gratis 2 proeflessen zodat je een goed beeld krijgt van onze gym, sfeer trainers en community. Tot snel!