Skip to content

Personal Training

Personal Training bij UnBroken

Binnen UnBrokenCFA bieden wij Personal Training op maat. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we je doelen en maken, in samenspraak met jou, een realistisch plan van aanpak.

Door het brede lesaanbod is het mogelijk Personal Training te bieden op het gebied van CrossFit, Weightlifting, Krav Maga, StrikFit, Grappling, BJJ en Boksen. Uiteraard allemaal aangepast op jouw persoonlijke doel.

Naast persoonlijke begeleiding op het gebied van beweging bestaat er ook de mogelijk begeleid te worden door een voedingsdeskundige en/of fysiotherapeut.

De voorkeur om samen met een vriend of vriendin naar jouw doel te streven? Dan is er de mogelijkheid deel te nemen aan Small Group Training waarin je zelf, of met behulp van ons, jouw ‘small group’ samenstelt.

De eerste stap zetten in het verwezenlijken van jouw doelen? Stuur een bericht via ons contactformulier of bel 06-40810303. De eerste afspraak is altijd vrijblijvend.

Plan je proefles

Neem contact met ons op en plan gratis 2 proeflessen zodat je een goed beeld krijgt van onze gym, sfeer trainers en community. Tot snel!