Skip to content

CrossFit

CrossFit bij UnBroken

CrossFit is het constant gevarieerd en in hoge intensiteit functionele bewegingen maken. Oftewel, lekker elke dag een andere workout volgen met een programmering die gemaakt is voor zowel wedstrijd atleten als beginners of gevorderden. Je zult technieken leren in gewichtheffen en gymnastiek denk aan een handstand walk, of muscle ups. De workouts worden gekenmerkt als total body workouts met veel aandacht op houding en techniek. Wij zeggen binnen Unbroken altijd: Techniek OVER gewicht. Als je techniek goed is, dan mag je pas van ons gewichten opschalen. 

CrossFit is niet alleen het sporten of bewegen op zich, het is een community waar je in komt die erg close is van het begin tot het einde. Je wordt dus altijd aangemoedigd en we geven er helemaal niks om als je als laatste eindigt, want bij ons gaat het om saamhorigheid en de trots die je mag hebben als je de eindstreep weet te halen. 

Elk onderdeel binnen CrossFit is ook nog in aparte lessen te volgen zoals weightlifting, Endurance of progression lessen. Waar kunnen we jou voor warm maken?

constantly varied, high-intensity, functional movement

Plan je proefles

Neem contact met ons op en plan gratis 2 proeflessen zodat je een goed beeld krijgt van onze gym, sfeer trainers en community. Tot snel!