Skip to content

Krav Maga

Krav Maga trainen bij UnBroken

Ten eerste: onze manier van trainen!

Krav Maga is zelfverdediging. Dat betekent in onze visie dat we zo reëel als mogelijk moeten trainen, dus met steeds meer weerstand en verrassingselementen (aanvallend) en agressiviteit en tactiek (verdedigend). Hoe je traint is hoe je je op straat wel of niet kunt verdedigen. We willen niet dat je met een vals gevoel van veiligheid de sportschool uit loopt. Bij UnBroken zijn we dan ook continu bezig om de leerling centraal te stellen en niet zozeer de techniek….begrijp ons niet verkeerd, techniek is belangrijk, maar nog altijd ondersteunend om je uit de situatie te redden.

Krav Maga is geen traditionele martial art. Geen katas. Geen rituelen. Krav Maga is puur een zelfverdedigingssysteem waarbij alles is toegestaan. Belangrijkste uitgangspunt: “Don’t get hurt”

Wie geeft de Krav Maga les?

Michel Windijk heeft zijn black belt gehaald bij IKMO en is als een van de zeer weinige niet Israëlische Krav Maga experts in het bezit van een instructeursdiploma van het prestigieuze Wingate Institute te Israel (waar Imi zelf zijn eerste Krav Maga cursus heeft gegeven)

Daarnaast heeft Michel een Defensie achtergrond en, voordat hij zich volledig aan de sportschool heeft gewijd, was hij 16 jaar bij de politie werkzaam waarvan een lange tijd bij 1 van de speciale eenheden. Michel heeft ruime praktijkervaring en heeft zijn Krav Maga vaardigheden vaak moeten toepassen in (zware) conflicten waarvan sommige levensbedreigend. Michel gelooft door zijn ervaringen in een no-nonsense aanpak waarbij techniek belangrijk is, maar overleven nog belangrijker.

We hopen je graag te zien bij 1 van onze Krav Maga lessen!

Plan je proefles

Neem contact met ons op en plan gratis 2 proeflessen zodat je een goed beeld krijgt van onze gym, sfeer trainers en community. Tot snel!