Skip to content

MMA Basics

MMA Basics bij UnBroken

MMA oftewel Mixed Martial Arts.

Het MMA is niet meer weg te denken uit de vechtsportwereld en neemt in populariteit alleen maar toe. Wat deze sport zo compleet maakt is de combinatie met het staande gevecht en grondgevecht. Begin jaren 90 waren de Gracies volledig dominant door met hun Braziliaans Jiu Jitsu de UFC over te nemen. Gaandeweg de jaren werd steeds meer duidelijk dat je ook een goede striker moet zijn om jezelf staande te houden in de octagon. Bij Unbroken leer je de basis in beide!

Als je voor het eerst een UFC gevecht ziet, dan kan dat behoorlijk indrukwekkend zijn. Misschien wil je heel graag een begin maken met MMA, maar wil je ook niet gelijk een gym in waar de lat zo hoog wordt gelegd, dat het je weerhoudt om een proefles aan te vragen. Wij leren je stap voor stap hoe je een betere striker kan worden, hoe je een take down maakt of verdedigt en hoe je je “staande” kan houden als het gevecht op de grond belandt. Door onze ruime ervaring in Boksen, Kickboksen en BJJ kunnen wij jou helpen om de eerste stap in het MMA zetten.

Unbroken heeft ook als 1 van de weinige zo niet als enige sportschool in Tilburg een octagon (MMA kooi) waarin getraind kan worden. 

De les ziet er als volgt uit:

Functionele warming up

Combinaties trappen/stoten

Techniek training (Grond en/of staand)

Sparren (Twee groepen, 1 ervaren en 1 beginners)

Lijkt het je wat om een keer een les te proberen? Wacht niet langer en plan je proefles!

Plan je proefles

Neem contact met ons op en plan gratis 2 proeflessen zodat je een goed beeld krijgt van onze gym, sfeer trainers en community. Tot snel!